Kosminio skanumo kelių minučių vyšnių ir varškės desertas, kurį drąsiai galima pakrikštyti semifreddo👌Tai tokie „patirpę” itališki ledai.
Šis didis receptas – FB grupių radinys, adaptavau savo skoniui ir dovanoju jums. Nes gerais dalykais būtina dalintis!
Prireiks vos kelių ingredientų: šaldytų vyšnių ir varškės. Geriau rinkitės „tirštesnę” varškę, aš naudojau naminę. Pradžioje gana sunkiai blenderiuosis, bet nepasiduoki 💪
Jeigu norisi saldžiau, rekomenduoju saldiklį dėti jau paragavus. Nors jeigu naudosi ksilitolį, jam būtų gerai susimalti su kitais ingredientais.
Rezultate turės tirštą klampią masę. Ilgai nelaukus skanauki!
p.s. vegan versijai labai skaniai gaunasi ir pakeitus varškę trintu kokosų kremu ;)
Beje, prieš valgant dar labai gardu apibarstyti liofilizuotų uogų gabaliukais. Papildoma traški rūgštelė čia tinka nuostabiai 🍨
Proporcijas dėliokis kaip patinka, o man patinka taip:
Mums prireiks
Šaldytos vyšnios | 140g
Varškė | 80g (naudojau naminę ožkos, receptas čia)
Saldumas pagal nuotaiką (naudojau Monk Fruit saldiklį, bet tiks viskas - nuo cukraus iki medaus)
Viskas labai paprasta
Viską sudedame į dubenėlį ir sutriname trintuvu iki vientisos masės. Skanaujam :)