Prieš 15 metų (😱) išvažiavau studijuoti į UK. 15 metų! Įsivaizduoji, kaip tuomet turėjau jaustis nuėjusi į parduotuvę?😳😳 Įjungus maximalų taupymo režimą lankydavau jas tik prieš pat uždarymą, kad galėčiau įsigyti nukainotų produktų🕵️
Vienintelis dalykas, kuriuo sau leisdavau pasilepinti – Starbucks braškiniu kokteiliu „!👯♀️
Sukrapštydavau paskutinius pensus ir išdidžiai jį nešdavaus į paskaitas😅
Pirmas dalykas, kuriuo papildžiau Sucré meniuką – braškinis frapučinas.
Pirmas dalykas, kurį susiplakiau gavus dovanų Blendtec – braškinis frapučinas! aka Starbucks Strawberries & Cream.
Nu okej, nebus čia visiškai tas pats 🙌 bet labai panašu!
☝️Ir… wait for it… draugiška #belektinų #keto #paleo #lowcarb mityboms!
Mums prireiks
Braškės | 9 didesnių užšaldytų
Kokosų pienas | 250 ml
Ksilitolis | 1vš
Keli kubeliai ledo
Sirupui:
Sauja braškių (tinka šaldytos ir atitirpintos) ir keli šaukštai ksilitolio
Viskas labai paprasta
Pasigaminau sirupą: į prikaistuvį sumečiau atitirpintas braškes, ksilitolį ir pakaitinau ant vid. kaitros, sutryniau šakute. Turi likti braškių gabaliukų. Paliekame atvėsti.
Visus likusius ingredientus sumečiau į savo naująjį Blendtec ant kokteilio funkcijos. Žinoma, gali naudoti kitokį trintuvą, dvarbu susitvarkytų su šaldytom uogom.
Į taurę dedam kelis šaukštus sirupo, pilam koktelį ir apšlakstom likusiu sirupu, et voilà !
Keli tipsai👇
– kokosų kremą gali keisti grietinėle ar kitu augaliniu pienu (gal tik kremiškumo gali pritrūkti)
– jei norėsi naudoti šviežias, tiesiog įdėk daugiau ledo ir rinkis riebesnį kokosų kremą
– iškart pasigamink daugiau sirupo
Už dovanotą blenderio džiaugsmą ačiū Blendtec.
O platesnė blenderio apžvalga čia.