Tiesą sakant, pusryčių jais dar nepakeitėm, bet jau kelis kartus pasilepinom šiuo šaldytu gėriu po pusryčių.
Atrodo jie įspūdingai. Tokie išlieka ir paragavus!
O kaip mažajai patiko šis kulinarinis eksperimentas!
Karvės pieną galite keisti riešutų, sojų, kokosų pienu – skonis įgaus naują atspalvį. Naudokite natūralų arba kitokį savo mėgstamiausią pusryčių jogurtą. Vietoj granolos puikiai tiks sausi dribsniai, riešutai, pūstos burnočių sėklos. Svarbiausia išlaisvinti fantaziją!
Tad šį savaitgalį siūlau eksperimentuoti ir pasilepinti sveikais, per 5 minutes paruošiamais jogurtiniais ledais. Ir nebūtina laukti pusryčių. 😉
Beje, labai siūlau, išmėginti ir didelio populiarumo sulaukusius mano Chia pudingo ledus.
* pienas tinka ir augalinės, ir gyvulinės kilmės
** medų keiskite kitu mėgiamu saldikliu (agavų, klevų, datulių sirupu, cukrumi ir pan)
*** naudojau trešnes ir avietes
**** naudojau pirktinę, bet galit apkepti avižinius dribsnius meduje ir sumaišyti su riešutais, sėklom, džiovintais vaisiais.Mums prireiks
Viskas labai paprasta
Pastabos