Išlėkiau į laukus skabyti dingusio įkvėpimo🌿
Šiaip be galo myliu savo veiklą: maisto marketingą, fotografiją, kūrybą. Visgi karts nuo karto vis atsiranda tas persisotinimo jausmas. Ir vis dažniau tenka ieškot būdų persikrauti.
Prieš kelias dienas apturėjau gerą kūrybiškumo terapiją tiesiog išvažiavusi pasiganyti po pievas.
Ar pavyko?
Turbūt nuotrauka pasako viską💜
Dar man labai padeda:
🧘♀️meditacija (gaila pastaruoju metu nu niekaip neina)
👩🚀pokalbiai (ypač su žmonėm iš kardinaliai skirtingų sferų nei aš (a fresh point of view))
👩🎨būna bandau į kasdienę rutiną įpinti intrigos (kaip antai žiemą sugalvojau Niką kasdien žadinti pusryčių paveikslėliais iš vaisių lėkštėje).
🎈Na o jeigu reikalai visai prasti, o rezultato vis tiek reikia: PINTERESTAS mano gelbėjimosi ratas.
Dar, žinai, geras spyris į užupakalį yra kai papildai veiklą kuom nebūdingu sau. Perlipi per save taip sakant.
Taip buvau visai nusiteikus šio recepto spontaniškam live’ui instagrame.
Bet storiuose jūsų balsai pasiskirstė po lygiai, o ir aš pati niekad nedalyvauju tuose „gaminimo būreliuose”, šįkart nusprendžiau pasuoti.
Bet pačio komunikacijos formato neatsisakysiu. Gal tik smagiau būtų ką nors pakalbinti, ane? O ką?
Na ir pabaigai. Visgi dalinuosi receptu, kuriuo nesu 100% happy, tikiu galima supaprastinti ingredientų sąrašą. Visgi vadovaujantis šiom gairėm blynai tikrai pavyks.
Pažadu, jog kaskart kepdama mėginsiu vis palengvint receptą. Užtat kol kas išbandžiau su sorų ir sorgų miltais. Rezultatas labai panašus abiem atvejais. Ir jau eliminavau ksantaną, kurį pirmąkart dėjau.
🥵Kadangi raitot rankovių nebereikia, pasidalinki savo įkvėpimo šaltiniu ir einam kept blynų. Nu nes į miego rutiną reik įnešti intrigos ;)
Mums prireiks
Sorų arba sorgų miltai | 80 g
Migdolų miltai | 20 g
Gysločio luobelės | 10 g
Kepimo milteliai | 1 šaukštelis
Augalinis pienas | 250 ml
Kiaušinis
Viskas labai paprasta
Sumaišome pirmus 4 ingredientus. Pilam pieną, išmaišom. Įmušam kiaušinį, išmaišom. Luktelėk kokias 5-10 min, kol gyslotis išbrings ir kepam keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Voila💜
Pastabos
Neutralaus skonio, todėl labai tinka su trintomis uogomis ir jogurtu arba sūri versija su tepamu žkos sūreliu, ar šonine, ar kiaušiniu.
2 komentarai
Ar kiaušinį galima keisti linų sėmenimis? O gal turite kitą rekomendaciją? 🌸
Atleiski, Greta, kad užtrukau su atsakymu! Manau turėtų pavykti, bet reikia mėginti ;)