Mums prireiks
Romane salota
Granato sėklos | sauja
Feta sūris | pusė pakelio
Padažui:
Tahini | keli valgomi šaukštai
Pusės citrinos sultys
Česnakas | aš miltelių arba išspausta skiltelė
Actas, medus, druska - pagal skonį
Vanduo
Papildomai: alyvuogių aliejus, druska, pipirai
Viskas labai paprasta
Sumaišome padažo ingredientus. Praskieskite vandeniu iki norimos konsistencijos.
Romane salotą supjaustome į 2 arba keturias dalis išilgai.
Apšlakstom alyvuogių aliejumi ir trumpai apkepame keptuvėje arba gerai įkaitintoje orkaitėje keletą minučių, kol lapai pradės skrusti.
Sudedam salotas į lėkštę, patrupiname Feta sūrį, granato sėklas, apšlakstome padažu.
Pagardinkite druska ir pipirais.